Get Adobe Flash player

În spatele oricărui business, în spatele oricăror rezultate economice şi financiare, se află oamenii- cei care definesc şi îşi lasă amprenta în oricare afacere.

Rolul ambalajului este de a proteja, de a conserva şi de a promova un produs. Procesul de design reprezintă o abordare creativă, menită să producă o schimbare calitativă atat pentru consumator cat şi pentru producător. Calitatea ambalajului este strâns legată de calitatea produsului conţinut şi acest lucru este esential pentru a avea succes pe o anumită piaţă.

În acelaşi timp reducerea impactului negativ asupra mediului înconjurător a devenit o provocare în procesul de design. Se încearcă astfel reducerea greutăţii ambalajelor, a posibilităţilor de reutilizare şi în final de reciclare a acestora. Modul de consum al produselor alimentare – consum fizic determinat de practicile sociale şi percepţiile culturale ale unei societăţi la un moment dat, influenţează, în mod direct, procesul de design. Ambalajul este, în acelaşi timp, imaginea brand-ului unui produs şi “urma” pe care acesta o lasă în timp chiar şi după ce produsul nu se mai fabrică, astfel că brand-ul poate fi reactivat şi readus în atenţia publicului consumator.

Înfiinţată în anul 2001, MEGAPLAST a ajuns foarte repede în topul producătorilor de ambalaje din polietilenă din Romania, devenind un jucător important pe aceasta piaţă şi nu numai.

Ascensiunea sa a fost determinată de strategia reinvestirii întregului profit realizat şi de permanentă preocupare pentru înnoirea tehnologiilor de fabricaţie şi realizarea unor produse de înalt nivel calitativ.

Ca urmare a investiţiilor făcute, avem posibilitatea de a produce ambalaje din folii PE, imprimate în 1- 6 culori, în funcţie de cerinţele clienţilor:

  • folii film, folii tubulare, folii transparente, folii cu pliuri laterale, folii stretch;
  • saci menajeri şi industriali, sacoşe tip maieu;
  • sacoşe tip banană cu întăritor;
  • pungi simple diverse dimensiuni;
  • pungi BOPP natur sau imprimate;
  • coperţi şcolare de cărţi şi caiete;
  • benzi avertizoare color şi imprimate,

Din punct de vedere juridic, MEGAPLAST funcţionează ca societate comercială cu răspundere limitată, cu capital privat integrat românesc.

MEGAPLAST SRL

Capital social: 23700 RON Nr. înregistrare în Registrul Comertului: j 33/422/2001

Cod fiscal: RO 14134487  Sediul social: LOC.SCHEIA, STR. ALEEA VAMII, NR 22 jud SUCEAVA, România

În anul 2009, urmare a diversificării produselor şi dezvoltării relaţiilor de afaceri, am luat hotararea de a investi într-un sediu nou , o locaţie care să ne reprezinte şi în care sa ne putem desfasura activitatea la standarde europene.

Ideile noastre s-au concretizat în anul 2011, prin deschiderea unui nou sediu.

Privindu-l acum, chiar daca rememoram perioada de munca şi eforturile depuse pentru construcţia lui, putem afirma cu mândrie că am reuşit să realizam ceea ce ne-am propus.

Pentru a vă satisface necesităţile dumneavoastră în materie de folii şi ambalaje flexibile din plastic (LDPE, HDPE, BOPP), echipa noastră vă stă la dispoziţie pentru a vă oferi cele mai bune soluţii în acord cu toate exigenţele de eleganţă şi funcţionalitate. 

Alege calitatea! Alege MEGAPLAST!